Schipholweg vrouw gewond bij botsing in Boesingheliede

Schiphol – Op de Schipholweg bij Boesingheliede heeft vrijdagavond een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij vrouw gewond is geraakt. Twee auto’s kwamen daar door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 23.00 uur naast de N232. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de tweede auto kon ter plaatse worden behandeld

 

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook