Slachtoffers frontale botsing Drie Merenweg in ziekenhuis overleden

Vijfhuizen – De twee personen die vanmiddag na een auto-ongeluk op de N205 bij Vijfhuizen zwaargewond naar het ziekenhuis zijn afgevoerd, zijn daar vanavond aan hun verwondingen overleden. Dat meldt de politie op Twitter.

Over de indentiteit van de slachtoffers  kon nog niks gezegd worden. Het gaat om de bestuurder en een inzittende van een van de betrokken voertuigen.

Lees hier ons eerdere artikel: Twee zwaargewonden na frontale botsing Drie Merenweg

Volgens de politie raakte een van de auto’s op de andere weghelft, waarna hij de zijkant van een ander voertuig raakte dat in tegengestelde richting reed. De bestuurder van het andere voertuig is hierbij ongedeerd gebleven.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook