Snelweg A200 bij Halfweg afgesloten na felle bermbrand

Halfweg – De A200 is dinsdagmiddag enige tijd afgesloten geweest nadat een aantal stapels met hooi in de brand waren gevlogen.

Rond half vier was er brand uitgebroken langs de oprit naar de A200 ter hoogte van het industrieterrein. In het begin kwamen de vlammen metershoog en was er fikse rookontwikkeling.

De snelweg A200 werd daarom tussen het Rottepolderplein en Halfweg helemaal afgesloten voor verkeer. De brandweer heeft de brand geblust. Rond half vijf kon de snelweg weer worden vrijgegeven. De oprit richting Halfweg vanaf het industrieterrein is wel nog langer dichtgebleven om het vuur helemaal te kunnen blussen.

Foto credit: Inter Visual Studio

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook