Speurtocht naar ontsnapte Kater Mars uit bench op luchthaven Schiphol

Schiphol – Op vrijdag 3 augustus was Sandra er klaar voor. Klaar voor haar verhuizing naar Curaçao samen met haar twee katers Gum en Mars. Voor de bench met kater Mars het ruim werd ingeladen, wist hij zijn kooi open te breken. Sandra en Gum vertrokken naar Curaçao, zonder een spoor van Mars.

Het had zo mooi moeten worden. Ik, Gum en Mars, ik en mijn 2 katers op een nieuw avontuur in Curaçao. Het liep zo anders.. Gisteren heeft Mars in blinde paniek zijn bench gesloopt en is ontsnapt vlak voordat hij het ruim in zou gaan. Ik heb hem noodgedwongen achter moeten laten en ben hem nu dus kwijt. Ik zit nu dus samen met de kater Gum te wachten op bericht dat Mars gevonden is en ook nog naar ons toe kan komen.
Wie heeft Mars zien lopen op de luchthaven? Hij is vast doodsbang en erg schuw maar wellicht is hij wel te lokken met iets lekkers. Je wordt natuurlijk niet zomaar een kater van 7 kilo.
Ik mis mijn grote vent,..

Inmiddels zit Sandra al een week op het eiland en is Mars nog steeds spoorloos. “Gum wil niet onder het bed uitkomen en eet slecht. We missen hem allebei heel erg”, vertelt Sandra aan SchipholRegio.nl. “Ik zal alles uit de kast trekken om Mars terug te vinden”.

Als mensen Mars recentelijk gezien hebben, worden ze verzocht om contact op te nemen met Sandra via WhatsApp (tel: 0611076106).

#Delen wordt gewaardeerd. Zowel in de regio als landelijk, vanwege reizigers op Schiphol.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook