Spontane hagel veroorzaakt diverse ongelukken

In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks kwart voor drie begon het spontaan keihard te nagelen, vooral boven Lijnden. Hierdoor raakten meerdere auto’s van de weg.

Op de Hoofdweg raakte een bestelbus in een slip. Door de hagel verloor de bestuurder de controle over zijn bus. De bus raakte een hek, een wand van een sloot en sloeg over de kop. Wonderlijk genoeg kon de bestuurder naar een boerderij in de buurt lopen voor hulp. Ambulancepersoneel bracht hem vervolgens met spoed naar het ziekenhuis.

Langs de A5 ter hoogte van Lijnden, met zicht op het andere ongeval, raakte op precies hetzelfde moment een andere auto te water. Deze bestuurder verloor ook zijn grip en reed de sloot in. 

Foto’s: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook