Spotters en werknemers Schiphol kijken uit naar kater Mars

Schiphol – Op vrijdag 3 augustus ontsnapte kater Mars uit een bench, vlak voordat hij werd ingeladen in een vliegtuig om met zijn bazinnetje en poesgenoot Gum naar Curacao te verhuizen. Na meer dan een maand proberen om Mars te vinden doet luchthaven Schiphol nu een oproep aan spotter, werknemers en direct omwonenden.

Meer dan een maand is er gespeurd. Zijn er valkooien neergezet. En stond social media vol met het verhaal van Mars. Het leverde enkele zichtmeldingen op van het dier. Onder de hashtag #findingmars, doet de luchthaven nu een oproep aan iedereen die zich vaak rond Schiphol bevindt: kijk uit naar kater Mars.

Lees hier het hele verhaal van kater Mars: Speurtocht naar ontsnapte kater Mars uit bench op Schiphol

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook