Straatrover Hoofddorp aangehouden brutale diefstal

Hoofddorp – Vrijdagmiddag om 15.50 uur is een 43-jarige man uit Hoofddorp aangehouden voor een brutale diefstal. Hij had even daarvoor van een vrouw een portemonnee uit haar tas gegrist die over haar schouder hing, terwijl ze over de Marktlaan in Hoofddorp liep.

De man vluchtte hardlopend. De vrouw riep om hulp en diverse omstanders achtervolgden en achterhaalden de man op de Hoofdweg. De portemonnee had hij niet in zijn bezit. Deze is later teruggevonden met hulp van een politiehond in een tuin aan de Hoofdweg. De man is ingesloten voor onderzoek. Hij is een bekende van de politie op dit gebied. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

Bron Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook