Super 6 een uniek honkbal- en softbaltoernooi

Hoofddorp – Een bijzonder honkbaltoernooi komt naar Hoofddorp. De allerbeste Europese landen strijden in Super 6 tegen elkaar. Pakt regerend Europees kampioen Nederland wederom de eerste plek

Vanaf 18 t/m 23 september zal er in Hoofddorp een uniek event plaatsvinden, de Super 6. Voor de eerste keer in de historie van honkbal en softbal wereldwijd zullen beide sporten actief zijn op één en hetzelfde toernooi. De allereerste editie van dit toernooi zal worden georganiseerd op het complex van ETO Ballpark in Hoofddorp.

Alle wedstrijden, zowel honkbal als softbal, zullen worden gespeeld op dezelfde accommodatie. Op deze locatie werd ook in 2016 succesvol het EK Honkbal georganiseerd. Het is Europa’s nummer één accommodatie als het gaat om honkbal en softbal faciliteiten. Daarmee is het de perfecte plaats om te genieten en te kijken naar Europa’s tophonkbal en -softbal tijdens de Super 6.

Met lekkere foodtrucks, verschillende LED-screens en een gezellige publieksplein wordt dit een ultieme ervaring.

Wilt u hierbij zijn dan kunt u hier tickets bestellen

bron: super6baseballsoftball.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook