Tas 75 jarige vrouw verdwenen na aanrijding met fiets

Hoofddorp – Een 75-jarige vrouw uit Hoofddorp werd afgelopen maandag rond 18:15 uur op het fietspad aan de Kruisweg aangereden door een fietser. Kort daarna ontdekte het slachtoffer dat zij haar tas miste.

De vrouw liep met meerdere tassen over de Kruisweg naar haar auto. Toen zij het fietspad overstak, reed er een jongen op een fiets hard tegen haar aan. De vrouw liep geen letsel op, maar liet hierdoor wel haar tassen vallen. Zij raapte de spullen op die uit één van haar tassen waren gevallen. De fietser zei verder niets en vertrok. Het slachtoffer verzamelde al haar spullen en liep naar haar auto. Daar ontdekte ze dat ze een tas miste. Ze ging nog kijken of ze haar tas ergens had laten liggen, maar die bleek verdwenen.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen. Daarom komen we graag in contact met de fietser. Het slachtoffer gaf aan dat de jongen een muts en een rood bruine jas droeg. Hij fietste in de richting van de Van Heuven Goedhartlaan. Weet u wie die jongen is? Heeft u deze aanrijding gezien? Of heeft u meer informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook