Thuisbezorgd.nl gaat bij bedrijven op Schiphol bezorgen

Schiphol Thuisbezorgd.nl start samen met Amsterdam Airport Schiphol, Vermaat Groep en Burger King Foodgroup een bezorgdienst voor bedrijven die gevestigd zijn op Schiphol-Noord,-Zuid en in het Central Business District.

Medewerkers uit kantoorgebouwen van bijvoorbeeld WTC Schiphol Airport, The Outlook en The Base kunnen voortaan via de Thuisbezorgd.nl website of app eten bestellen van één van de deelnemende restaurants op Schiphol Plaza. Bezorging via de eigen bezorgdienst “Scoober” van Thuisbezorgd.nl is net zoals in de rest van Nederland gratis.

Aan het programma op Schiphol Plaza doen Burger King, Per Tutti, Happy Seafood en Toko To Go mee. Thuisbezorgd.nl zal het aanbod snel uitbreiden naar meer restaurants. De bestellingen worden gratis bezorgd door een nieuw team van Thuisbezorgd.nl bezorgers. Thuisbezorgd.nl mikt op een bezorgtijd van minder dan een half uur. De deelnemende restaurants komen bovenop het al aanwezige aanbod van Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd.nl staat bekend om de ruime keuze, gemak van bestellen, en haar betrouwbaarheid. Hoewel in Nederland meer dan 7.500 restaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten zijn en klanten praktisch overal vandaan heel gemakkelijk kunnen bestellen via onze website of app, was het aanbod voor werknemers op Schiphol nog beperkt. We zijn daarom heel blij dat Schiphol de service van Thuisbezorgd.nl heeft gekozen om levering van lunch of avondeten bij de kantoren op Schiphol mogelijk te maken.
Maurine Alma, CMO bij Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl is al langere tijd bezig het aantal steden waarin zij eigen bezorgers ter beschikking stelt uit te breiden. De eigen bezorgdienst “Scoober” is inmiddels beschikbaar in zes Nederlandse steden en bezorgt o.a. voor Burger King, maar ook voor bijvoorbeeld Five Guys, SLA en Burgermeester. Scoober bezorgt gratis. Via moederbedrijf Takeaway.com is de dienst inmiddels beschikbaar in 32 Europese steden. Ze is te herkennen aan de oranje bezorgers op e-bikes. Alle bezorgers zijn in loondienst en volledig verzekerd.

De bezorgservice op Schiphol is elke dag beschikbaar van 12.00 uur tot 19:30 uur, zodat diegenen die overwerken ook van het aanbod gebruik kunnen maken.

bron: schiphol.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook