Tieners met taser op school Nieuw-Vennep – 1 verdachte aangehouden

Nieuw-Vennep – De politie Haarlemmermeer kreeg melding dat er twee personen met een taser in een school in Nieuw-Vennep zouden rondlopen. Meerdere personen zouden al bedreigd zijn door deze jongens. De jongens zouden ondertussen de school hebben verlaten en zich schuil houden in de naastgelegen wijk. 

De betreffende wijk is met meerdere eenheden dichtgezet. Eén eenheid is naar de school gereden en deze heeft daar het verhaal aangehoord van vier aangevers. Zij konden de politie een duidelijk signalement gegeven met een foto en camerabeelden. Deze foto’s zijn onderling doorgestuurd naar de agenten die de wijk aan het afblokken waren. 

Korte tijd daarna werd één van de verdachten op een fiets gezien. Toen hij door de agenten werd benaderd, ging de jongen er op de fiets vandoor. Een motoragent kon de verdachte, met de nodige strubbelingen, aanhouden.

Met een politiehond is nog gezocht naar de tweede verdachte. Hij is echter niet meer aangetroffen. De recherche doet onderzoek naar de zaak. Er is aangifte gedaan van bedreiging, mishandeling en diefstal met geweld.

Foto: politie Haarlemmermeer

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook