TV-programma zoekt: Bruidsparen die in het buitenland gaan trouwen

Hoofddorp – Gaan jullie dit jaar trouwen in het buitenland? Wij zijn benieuwd hoe jullie dit aanpakken! Voor een nieuw tv programma gaan wij koppels volgen op de mooiste dag van hun leven en de voorbereidingen daarvan! Trouwen jullie op een bijzondere manier, bijvoorbeeld in een speciaal thema? Of gewoon met je voeten in het zand? 

Lijkt het je leuk om meer informatie te krijgen of ken je een stel dat binnenkort gaat trouwen?

Klik op onderstaande link https://bluecirclecasting.nl/programma/buitenlandse-bruiloft om je vrijblijvend aan te melden of stuur een mailtje naar kandidaten@nopicturesplease.nl

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook