Twee aanhoudingen na ramkraak Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep – In de nacht van zondag op maandag heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een winkel aan het Händelplein. De politie heeft twee mannen van 18 en 21 jaar uit Hoofddorp aangehouden.

Rond 00.25 uur kreeg de politie een melding dat een buurtbewoner een harde klap had gehoord. Twee mannen hadden met een auto de pui van een winkelpand geramd. Hierna is het tweetal zonder buit in onbekende richting weggereden. Met ondersteuning van een politiehelikopter kon de auto worden getraceerd. Uiteindelijk zijn de twee mannen uit de auto gestapt en te voet gevlucht. Na een achtervolging konden ze in de omgeving van de Meeuwenstraat in Hoofddorp worden aangehouden. Het tweetal is ingesloten voor onderzoek.

Bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook