Twee inbrekers verdacht van meerdere inbraken in de Haarlemmermeer

Hoofddorp – De recherche heeft donderdag twee mannen van 21 en 22 jaar uit Hoofddorp aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van meerdere woninginbraken in de Haarlemmermeer.

De recherche kwam het tweetal op het spoor, nadat ze bij een inbraak in een woning in Hoofddorp pontificaal op camerabeelden stonden. Ook bij een inbraak in Nieuw -Vennep werden hun activiteiten op beeld vastgelegd.

Tijdens het onderzoek hebben rechercheurs donderdag vier woningen in de Haarlemmermeer doorzocht. Daar zijn een aantal spullen gevonden die het tweetal vermoedelijk bij inbraken heeft buitgemaakt en daarnaast specifiek gereedschap dat gebruikt wordt bij het plegen van woninginbraken. In één woning werd een hennepkwekerij aangetroffen. De inbraken, waarvan het duo wordt verdacht, pleegden zij door de cilindersloten te verwijderen. Beide verdachten zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij heeft besloten dat de verdachten 14 dagen blijven vastzitten.

bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook