Twee zwaargewonden na frontale botsing Drie Merenweg

Vijfhuizen – Op de N205 bij Vijfhuizen zijn vanmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. De politie meldt dat er twee mensen zwaargewond zijn geraakt.

Een van de betrokken auto’s zou op de andere weghelft zijn geraakt, waarna hij de zijkant van het andere voertuig raakte. De twee inzittenden van de op de andere rijbaan geraakte auto zijn zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen, ook waren er twee traumahelikopters ter plaatse.

De bestuurder van het andere voertuig is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

De weg is vanwege de hulpverlening in beide richtingen een tijd afgesloten geweest.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook