Vacature: Platformmedewerker KLM op Amsterdam Airport

Sta jij ook altijd op Schiphol vol verbazing naar de vliegtuigen te kijken? Altijd al eens de vliegtuigen op Amsterdam – Schiphol van dichtbij mee willen maken? Dan is dit jouw kans!

Geen dag is bij de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) hetzelfde. Als platformmedewerker zorg jij samen met een groot en sfeervol team dat de gate en het platform klaar zijn voor de inkomende vliegtuigen. Je installeert de remblokken, sluit de juiste materialen (zoals de gateslurf) aan en opent de deuren voor de passagiers. Daarna zorg jij er met jouw team voor dat de bagage wordt uitgeladen en de volgende vlucht weer zonder zorgen kan vertrekken. Jij bent diegene die het logistieke proces op Schiphol vlekkeloos laat verlopen. Voordat je dit allemaal gaat doen doorloop je een uitgebreide veiligheidstraining en een luchtvrachtopleiding zodat je alle kneepjes van het vak leert. Een mooie kans om jouw carrière in de luchtvaartsector te starten!

Bij KLM kun jij ongeveer 40 uur per week werken. Bij Randstad heb jij de mogelijkheid om jouw uren (waar nodig) eventueel aan te vullen bij andere opdrachtgevers in het Schiphol gebied, op deze manier wordt jij een luchtvrachtspecialist en kun jij full time aan de slag.

Wat bieden wij jou:

– Een fantastische werkplek in het kloppend hart van Schiphol met een mooi startsalaris van €10,38 p/u. Dit kan door onregelmatigheid toeslagen oplopen tot € 11,90 p/u!
– Een uitgebreide veiligheids- en luchtvrachtopleiding waar jij ook een certificaat voor krijgt. Dit staat harstikke goed op jouw CV!
– Reiskostenvergoeding t/m €9,- per dag

Jij bent iemand die:

– Minimaal 18 jaar is
– Gemotiveerd is om voor KLM op Schiphol te werken
– Minimaal 4 dagen p.w. beschikbaar is (minder is eventueel bespreekbaar tijdens het selectiegesprek)
– Een VOG kan aanvragen (geen strafblad!) en minimaal 8 jaar in Nederland woont
– In de buurt van Schiphol woont
– Fysiek fit is (koffers kunnen 20 a 30 kilo zijn)
– In het bezit is van een rijbewijs B

Geïnteresseerd om te werken als platformmedewerker? Solliciteer snel via de sollicitatiebutton of neem contact op met Imane Moro, te bereiken via het telefoonnummer 020-5042043 of via het e-mailadres imane.moro@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook