Vader en moeder uit Hoofddorp omgekomen, kinderen (1 en 5) overleven crash

HOOFDDORP – Op donderdag 30 augustus heeft er in Spanje een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Hierbij kwamen een man en een vrouw uit Hoofddorp om het leven. Het duo was samen met hun twee kinderen -van 1 en 5 jaar- en een familielid van het gezin onderweg van Marokko naar Nederland.

Vader en moeder overleefden de crash niet. De vrouw stief ter plaatse, de man overleed later in het ziekenhuis. De twee kinderen en het familielid overleefden het voorval wel.

De man was leraar op Haarlemmermeer Lyceum voor tweetalig onderwijs in Hoofddorp. De verslagenheid op de school is groot. Zij zullen op korte termijn een herdenkingsdienst organiseren om stil te staan bij het overlijden van de geliefde docent. GGD is op de locatie aanwezig om ondersteuning te bieden voor de leerlingen en de docenten.

De ouders worden over enkele dagen in hun geboorteland Marokko begraven.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook