Vandaag gratis struiken afhalen Hoofddorp en Zwanenburg

Haarlemmermeer – Vandaag tussen 13:00 en 17:00 zullen op 2 locaties in de Haarlemmermeer gratis struiken worden weggegeven. De struiken zijn wegens de Coronacrisis niet verkocht.

Help mee om onze Sneeuwballen een mooi plekje in de grond te geven! Wegens de coronacrisis zijn veel van deze struiken namelijk niet verkocht zo meldt samenom.nl op Twitter. De eigenaar, Donker Groep, wil de struiken niet laten verbranden of composteren.

Pieter de Jong van Donker Groep: ‘Elke struik die we planten legt CO2 vast en is een bijdrage voor de biodiversiteit. Elke struik die als biomassa wordt verbrand stoot juist CO2 uit. We zijn erg blij dat alle struiken een plek krijgen.’

Vandaag, 19 september tussen 13:00 en 17:00 kun je terecht bij de 2 volgende locaties in de Haarlemmermeer. Op is Op.

Jos Koeckhoven Opslag IJweg 923, Hoofddorp

Hoeve Voorzorg IJweg 373, Zwanenburg

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook