Vaten gedumpt in recreatiegebied Spaarnwoude

Spaarnwoude – In een sloot naast een parkeerplaats bij recreatiegebied Spaarnwoude zijn vrijdagmiddag enkele vaten aangetroffen. De vaten zijn door medewerkers van Paswerk aangetroffen, die de gebiedsbeheerder van het recreatiegebied op de hoogte hebben gebracht.

De hulp van de brandweer werd ingeroepen. Een van de vaten lekte, en er zat mogelijk een gevaarlijke substantie in.

Brandweerlieden hebben de vaten uit de sloot gehaald. Kort daarop kwam de politie ter plaatse om onderzoek te doen naar de inhoud en de afkomst van de vaten. Mogelijk gaat het om drugsafval.

De laatste weken is er in de regio vaker drugsafval gevonden. Afgelopen weekend werden er in Vijfhuizen vijf gedumpte vaten aangetroffen. Deze lagen naast een fietspad langs de Drie Merenweg.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook