Veel schade bij aanrijding tussen bus en Jaguar

Hoofddorp – Bij een aanrijding tussen een bus van Connexxion en een Jaguar in Hoofddorp is woensdagmiddag veel schade ontstaan.

Rond een uur ging het mis op de hoek van de Kruisweg met het Leenderbos toen de bus van R-Net lijn 300 in botsing kwam met de afslaande personenwagen. De wagen kwam via de bus tegen een verkeerslicht tot stilstand.

Brandweer, politie en meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Een aantal mensen zijn door de ambulancedienst nagekeken maar gelukkig lijken de verwondingen van de betrokkenen mee te vallen. De schade is daarentegen groot.

De afslag Leenderbos is door het ongeval vanaf de Kruisweg afgesloten voor verkeer. Regelmatig gebeuren er op dit punt ongevallen tussen bussen en verkeer dat de busbaan passeert.

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook