Veel schade bij ongeval Hoofddorp Paxlaan

Hoofddorp – Gisteravond rond 22:00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een éénzijdig ongeval met een mogelijke beknelling. Ter plaatse bleek een bestuurder de macht over het stuur te zijn verloren en uit de bocht te zijn gevlogen.

Zo meldt de politie op haar facebookpagina.

Het voertuig had hierbij een boom geraakt en een lantaarnpaal uit de grond gereden. De bestuurster van het voertuig bleek gelukkig niet bekneld te zitten maar is wel ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Direct na het ongeval waren er enkele omstanders die het slachtoffer bijstonden totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Veel waardering en dank daarvoor!

Getuigen die het voertuig kort voor het ongeval zagen rijden gaven aan dat ze niet overdreven hard reed of ander vreemd weggedrag vertoonde. De lantaarnpaal zal spoedig door de gemeente vervangen worden.

Bron: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook