Verdachte aangehouden in onderzoek naar brandstichting paardenstallen

Halfweg – De recherche heeft een 53-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de brandstichting bij paardenstallen op 4 december aan de Vinkebrug.

In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 december bleek rond 00:50 uur een grote brand te woeden in de paardenstallen. Als gevolg van deze brand kwamen twee paarden door verstikking om het leven. Twee andere paarden raakten gewond.

De recherche stelde een onderzoek in en de afd. forensische opsporing wist sporen veilig te stellen. Deze sporen werden onderzocht, alsmede camerabeelden waar een verdachte op te zien is.

De politie heeft in het onderzoek zondag een 53-jarige inwoner van Spaarndam aangehouden op verdenking van brandstichting.

De man zit vast en de recherche zet het onderzoek voort.

Gerelateerd artikel: 2 paarden overleden bij stalbrand Halfweg

Fotocredit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook