Verdachte aangehouden na steekincident Grote Belt in Hoofddorp

Hoofddorp – Vanmiddag net na half drie heeft er aan de Grote Belt in Hoofddorp een steekpartij plaatsgevonden.

Meerdere ambulances en politie-eenheden kwamen op de melding af. Ook het traumateam kwam ter plaatse. De politie heeft bevestigt dat één persoon gewond is afgevoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer lijkt niet levensbedreigend gewond. De politie heeft één persoon aangehouden. 

Over de toedracht van het incident is nog niet veel duidelijk. Wel heeft de politie laten weten dat de verdachte een bekende is van het slachtoffer. De politie heeft de omgeving en de galerij van de bovenwoning afgezet. Volgens getuigen heeft het incident zich waarschijnlijk binnenshuis afgespeeld. Meerdere mensen verklaren gegil te hebben gehoord.

Foto’s Inter Visual Studio

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook