Verdachte aangehouden voor autobrand bij politiepost Nieuw-Vennep

Regionaal – De politie heeft een persoon aangehouden die er van verdacht wordt de brand te hebben aangestoken bij een auto, voor het politiebureau aan de Eugenie Previnaireweg in Nieuw-Vennep. Dat meldt de politie via Twitter.

 

De brand werd zondagochtend rond 05.00 uur ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse en kon het vuur snel blussen. De agenten zochten in de buurt naar de dader. Daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. De verdacht is aangehouden en in bewaring gesteld op verdenking van betrokkenheid.

Waarschijnlijk heeft de persoon die het vuur heeft aangestoken, ook nog geprobeerd het toegangshek in brand te steken, maar het bleef bij een poging.

Bron kopfoto: Politie.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook