Verdachte overval winkel Hoofddorp aangehouden

Hoofddorp – Op woensdagmiddag hield de politie een 35-jarige man uit Sassenheim aan op verdenking van het plegen van een overval op een winkel aan de Tuinweg in Hoofddorp.

Omstreeks 11.30 uur kreeg de politie de melding dat er een overval gepleegd was op een winkel. Ter plaatse bleek de dader de zaak te zijn binnengekomen en het personeel bedreigd te hebben met een wapen. Na de overval was de dader er rennend vandoor gegaan.

Doordat een medewerker zowel de vluchtrichting als het signalement van de dader doorgaf, kon de politie gericht zoeken. Korte tijd later werd een auto gesignaleerd waarvan de bestuurder overeenkwam met de beschrijving. De man werd aangehouden. Hij bleek een wapen bij zich te hebben.

De politie stelt een nader onderzoek in.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook