Verdachten aangehouden voor poging overval Zwanenburg

Zwanenburg – De politie heeft dinsdagochtend 2 verdachten aangehouden in het onderzoek naar de poging overval op de kledingzaak aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg van 4 juli 2018.

Woensdagochtend 4 juli rond 11.25 uur kwam bij de politie de melding binnen van een overval. Een motorscooter met hierop drie mannen bleken voor de winkel gestopt te zijn en twee vermomde mannen kwamen met een groot soort ‘laken’ de winkel in. De eigenaar van de zaak vertrouwde het niet en kwam de mannen tegemoet met een hockeystick, waarna het tweetal de winkel uit vluchtte. De mannen sprongen bij de bestuurder van de motorscooter achterop en zij verdwenen met zijn drieën op deze motorscooter richting Amsterdam.

De recherche heeft dinsdagochtend in dit onderzoek twee verdachten aangehouden: Amsterdammers in de leeftijd van 17 en 18 jaar. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Lees hier ons eerdere artikel over dit onderwerp

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook