Verkeerde Burgernetmail verzonden naar 145 BN-deelnemers

Haarlemmermeer – De politie betreurt ten zeerste dat maandagmiddag 9 juli per abuis een verkeerde Burgernetmail is verzonden naar 145 Burgernetdeelnemers in de Haarlemmermeer. In deze mail stonden behalve een getuigenoproep ook de persoonsgegevens van een verdachte.

De politie heeft na ontdekking van deze omissie direct contact gezocht met de betrokken verdachte. De politie betreurt het dat de privacy van deze betrokken verdachte is geschonden.

Daarnaast is direct een onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit incident en zullen maatregelen worden getroffen om dit soort fouten in de toekomst te voorkomen. Alle 145 Burgernetdeelnemers die deze verkeerde mail hebben ontvangen, hebben een aanvullende mail gekregen.

Dit incident is door de politie gemeld bij de Gegevensautoriteit in Den Haag.

Bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook