Vermissing vanuit Aalsmeer: Jakub Bialek 22 jaar

AALSMEER – Op maandag 13 mei was Jakub naar het politiebureau in Aalsmeer gegaan om aangifte te doen van diefstal van zijn portemonnee en telefoons. Sindsdien is Jakub niet meer gezien.

Jakub Bialek woont in Polen en verblijft zeer regelmatig in Nederland.  Op maandag 13 mei was Jakub naar het politiebureau in Aalsmeer gegaan om aangifte te doen van diefstal van zijn portemonnee en telefoons. Sindsdien is Jakub niet meer gezien. Normaal gesproken heeft de familie van Jakub regelmatig telefonisch contact met hem, nu is dit voor het laatst op 11 mei geweest. Jakub droeg een zwarte spijkerbroek, Adidas sneakers een zwart vest met opdruk “4F” op de mouw, een blauwe baseballpet met wit Ralph Lauren logo en een blauwe zonnebril.

 

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook