Vijfhuizen Brand in hennepkwekerij

Schiphol e.o – Donderdagmiddag brak er brand uit in een schuur bij een woning aan de Spaarnwouderweg in Vijfhuizen. Er is mogelijk sprake van brandstichting.

Omstreeks 12.10 uur kregen de hulpdiensten melding van de brand. Ter plaatse bleek het om een uitslaande brand in een schuur te gaan. De brandweer was tot ongeveer 15.30 uur aan het werk voordat het sein brandmeester gegeven kon worden.

In het pand bleek een hennepkwekerij ingericht te zijn. De omvang van de kwekerij kon nog niet worden vastgesteld. Het was nog niet mogelijk een onderzoek in te stellen door de mogelijke aanwezigheid van asbest. Ook kon nog geen brandsoorzaak worden vastgesteld. Het gaat mogelijk om brandstichting.

Ter plaatse trof de politie de 42-jarige bewoner van het pand bij de schuur. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2018127173-415

bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook