Vliegverkeer op Schiphol grotensdeels plat door storing

Schiphol – Het vliegverkeer op luchthaven Schiphol ligt op dit moment grotendeels plat. Door een storing is er geen contact mogelijk met de luchtverkeersleiding, meldt het vliegveld.

 

Update: 14:05  Een beperkt aantal vluchten komt ook weer binnen op Schiphol.

De storing begon om 13.00. Om 13.45 uur meldt Schiphol op Twitter dat het uitgaande vliegverkeer weer langzaam wordt opgestart.

Een woordvoerder van de luchtverkeersleiding kan deze storing nog niet bevestigen. “We zoeken uit wat er aan hand is.”

Vluchten onderweg naar Schiphol zouden worden omgeleid naar andere luchthavens. Ook het vliegverkeer op andere Nederlandse luchthavens zou stilliggen door de storing. KLM heeft drie vluchten naar Duitsland laten uitwijken.

Via sociale media spreken reizigers van een chaos op Schiphol.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook