Voorspelling: hoge temperaturen aankomend weekend

Regionaal – Hoewel de zomer alweer een tijdje achter ons ligt, heeft het weer deze week een aantal ‘fraaie herfstdagen’ voor ons in petto. Weerbureau Weeronline voorspelt temperaturen die op kunnen lopen tot 24 graden.

Vanaf woensdag stijgt het kwik naar 20 tot 22 graden en wordt er een zonovergoten dag verwacht. Donderdag zal de middagtemperatuur nog wat verder stijgen naar maar liefst 21 tot 24 graden. Niets zo veranderlijk als het weer, maar als de voorspellingen uitkomen blijven deze hoge temperaturen het hele weekend aanhouden, met een klein dipje op de vrijdag.

Extreem warm

Normaal gesproken liggen de temperaturen halverwege oktober rond de 14 tot 15 graden en hiermee is het dan ook extreem warm voor deze tijd van het jaar.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook