Vrouw door hulpdiensten uit Molenplas gehaald

Haarlem – De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag groots in actie gekomen om een vrouw uit het water te redden in Haarlem. Rond een uur werden meerdere brandweer-eenheden en ambulances opgeroepen om naar de Molenplas te komen om hulp te bieden.

Agenten hebben de eigenaren van een bootje die aan de Molenplas lag gevraagd of ze konden helpen met de actie. De agenten zijn via het bootje het water opgevaren. Tevens heeft een politiehelikopter boven het water gehangen opzoek naar de vrouw.

Na enige tijd kon ze aan de kant van Vijfhuizen uit het water worden geholpen. Ze is overgedragen aan de ambulancedienst en naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook