Vrouw lastig gevallen: politie zoekt getuigen

Nieuw-Vennep – De politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij in de nacht van 21 op 22 september, een 26-jarige vrouw door een man werd lastig gevallen in de omgeving van de Montreallaan en de Athenelaan, tussen de speeltuin en voetbalveld.

In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht werd het slachtoffer door een auto afgezet bij de bushalte op de Zuidtak-Zuidtangent in Nieuw-Vennep ter hoogte van Getsewoud/ Centrum. Hier pakte zij haar fiets. Zij fietste via de Capricciolaan, de Toscalaan en de Griseldalaan in de richting van de Montreallaan.

Bij de voetbalclub FC WC (ter hoogte van de brug) blijkt dat een man op afstand achter haar aan fietst. Ter hoogte van de speeltuin gelegen tussen de Montreallaan en de Athenalaan wordt het slachtoffer plotseling bij een arm gepakt. Er ontstaat een worsteling waarbij zowel het slachtoffer als de man ten val komen. De vrouw weet zich snel met haar fiets in veiligheid te brengen. Thuisgekomen wordt de politie geïnformeerd. De dader blijkt dan echter al te zijn verdwenen.

De verdachte is een blanke man in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Hij had blond kort stekeltjes haar en was volledig in het zwart gekleed. De man sprak Nederlands. Hij verplaatste zich op een herenfiets, mogelijk zilverkleurig, zonder verlichting.

Ook personen die andere informatie hebben over dit voorval worden verzocht te bellen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook