Vrouw uit Hoofddorp vermist

Hoofddorp – De politie is op zoek naar de 58-jarige uit Hoofddorp afkomstige vrouw die vanaf donderdagmiddag vermist is. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Update: De vermiste 58-jarige vrouw uit Hoofddorp die sinds donderdagmiddag vermist was, is door de politie aangetroffen.

De vrouw verliet omstreeks 14.15 uur haar woning in Hoofddorp in mogelijk verwarde toestand. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen.

De vermiste vrouw heeft een lengte van 1,63 meter en een normaal postuur. Zij heeft lang blond haar en blauwe ogen. Bij haar vertrek droeg zij een rode trui en een groene parka met bontkraag. Vermoedelijk droeg zij opvallende schoenen met een tijgerprint. Zij heeft mogelijk een wit mondkapje met oranje/gele bloemen bij zich.

Gegevens (met foto) zijn ook terug te zien op Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook