Hier kunt u persberichten kwijt, een column of opinieartikel insturen, een mooie foto die u graag op de voorpagina wenst, kattebelletjes e.d. In de regel zullen bijdragen binnen een uur worden gemodereerd en worden toegelaten. Over niet gepubliceerde berichten wordt niet gecorrespondeerd.
Gelieve de verplichte velden in te vullen.
Selecteer uw afbeelding om te uploaden. - De afbeelding moet een liggende foto bevatten van minimaal 800x533 pixels en maximaal 1600x1100 pixels zijn. Een afbeelding is niet verplicht maar komt wel uw bericht ten goede. - Hierbij geeft u tevens aan dat de afbeelding rechtenvrij is of dat u toestemming heeft deze afbeelding te gebruiken en geeft u toestemming om deze afbeelding te gebruiken op onze website in relatie tot het bericht. Bij eventuele auteursrechtelijke claims zullen wij de door u ingevoerde gegevens alsmede andere beschikbare gegevens doorgegeven. U geeft u hierbij door gebruik te maken van dit systeem toestemming om dit eventueel te doen en vrijwaart Schipholregio voor aanspraken van derden ter zake.

 

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken