Website Haarlemmermeer ligt 15 en 16 september plat

Haarlemmermeer – De digitale dienstverlening van de gemeente Haarlemmermeer komt in het weekeinde van 15 en 16 september plat te liggen. Deze ‘shut down’ geldt zowel voor de inwoners en ondernemers als intern. De reden is groot onderhoud van de ICT-apparatuur. Ook telefonisch is de gemeente dan niet bereikbaar.

Inwoners en ondernemers worden hiervan via de website van de gemeente en dit artikel op de hoogte gesteld.

Beter en betrouwbaarder

Verantwoordelijk wethouder Tom Horn vindt het aan de ene kant vervelend dat de website het bewuste weekeinde in september niet kan worden geraadpleegd en het publiek onder meer geen aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en vergunningen kan doen. Maar de voordelen van de herinrichting van de ICT-apparatuur wegen wat hem betreft zwaarder dan de eventuele overlast in dat ene weekend.

Want door de operatie die we gaan uitvoeren wordt onze externe en interne dienstverlening beter en betrouwbaarder.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Bron:haarlemmermeergemeente.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook