Wegwerkzaamheden aan A4 afrit Schiphol

Schiphol – van vrijdagavond 5 juli 2019 21.00 uur tot en met zondag 7 juli 2019 worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd op de afritten van de A4 naar Schiphol. Hierdoor is een van de twee rijbanen richting de vertrekhallen afgesloten voor het wegverkeer. Het kan op en rond de afritten drukker zijn dan normaal.

Advies

Kom je met de auto over de A4 naar Schiphol? Houd dan rekening met drukte op de weg vanwege de werkzaamheden aan de afritten. Vanuit Amsterdam is er op de afrit maar één rijstrook open. Vanuit Den Haag houd je op de afrit de rechter rijstrook aan en volg je daarna de omleidingsborden richting de vertrekhallen. Let ook op de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Bron:schiphol.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook