Woningoverval Jelle Zijlstrastraat; politie zoekt getuigen

Hoofddorp – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar wat zich donderdagochtend heeft afgespeeld in een woning aan de Jelle Zijlstrastraat.

De politie kreeg rond 07.40 uur de melding dat een Hoofddorpse vrouw rond 07.10 uur in haar woning aan de Jelle Zijlstrastraat was overvallen. Drie mannen hadden bij haar aangebeld en waren vervolgens de woning binnen gedrongen. Ze bedreigden de vrouw en gingen er met buit vandoor in onbekende richting. 
De politie heeft direct na de melding een onderzoek ingesteld. Ook is met een speurhond gezocht in de omgeving en is buurtonderzoek gehouden.

Getuigen gezocht

De recherche zet het onderzoek voort en is nog op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben die kan bijdragen aan dit onderzoek. 
Heeft u informatie over deze woningoverval en nog niet met de politie gesproken? Heeft u donderdagochtend iets verdachts gezien in de omgeving van de Jelle Zijlstrastraat?
Belt u dan a.u.b met de politie via 0900-8844. 
Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.


 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook