Zeer grote brand Badhoevedorp legt gebouw in as (grip 1)

Badhoevedorp – Een zeer grote uitslaande brand heeft op zaterdag 8 juni een schuur van een agrarisch bedrijf volledig in de as gelegd. De brand ontstond even na 14:00 uur. Er werd een NL alert voor de omgeving afgegeven.

De brand was uitslaand. Al snel werd grip 1 afgekondigd. Brandweerkorpsen uit de omgeving kwamen assisteren. De schuur is door de brandweer gecontroleerd afgebrand.

Rond 16:00 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven. Bij het incident zijn geen gewonen gevallen. Ook zijn er geen schadelijke stoffen zoals asbest vrijgekomen. Wegverkeer op de A9 en vliegverkeer rondom Schiphol heeft maar minimaal last gehad van de brand.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook